DRÄXLMAIER Group je internacionalna porodična kompanija sa sedištem u Vilsbiburgu u Nemačkoj. Od svog osnivanja 1958.godine kompanija proizvodi i razvija moderne električne i elektronske instalacije i sisteme, luksuzne enterijere i centralne električne i elektronske komponente, sa jasnim fokusom na premijum automobilskom segmentu.

Mi smo jedan od 100 najboljih dobavljača u automobilskoj industriji u svetu. Naši stručnjaci svakodnevno rade na razvijanju sistema koji će doprineti da u budućnosti automobili budu sigurniji, udobniji i energetski efikasniji. Dobitnici smo mnogih međunarodnih nagrada i priznanja za inovativnost i razvoj.

DRÄXLMAIER Group na više od 60 lokacija u 20 zemalja širom sveta zapošljava oko 75.000 radnika.

Na tržištu u Srbiji DRÄXLMAIER Group je prisutan od novembra 2007. godine. Na lokaciji u Zrenjaninu proizvode se sistemi električnih instalacija za renomirane proizviđače automobila.

"Sedište u Zrenjaninu je za kratko vreme postalo jedno od najznačajnijih i priznatijih lokacija DRÄXLMAIER Group, ne samo zbog rezultata koji su ostvareni, nego i zahvaljući dobrim kadrovima, ličnoj i profesionalnoj sposobnosti menadžera i zaposlenih koji su učestvovali u razvoju još od osnivanja. Na ovoj lokaciji ima još dosta prostora za razvoj. Ponosni smo na svoje zaposlene i nudimo im atraktivno, dobro i stabilno radno okruženje."

Michael Wagner, Generalni direktor DRÄXLMAIER Group Srbija

Quicklinks

DRÄXLMAIER Group Korporativni film

DRÄXLMAIER Group Korporativni film

Delite