DRÄXLMAIER Automotive Electronic Center se nalazi na Novom Beogradu u  biznis parku "Airport City Belgrade". Kancelarijski prostor je opremljen u skladu sa najvišim evropskim standardima i prilagođen je individualnim potrebama naših zaposlenih. Velika prednost je to što je "Airport City Belgrade" u kom su smeštene naše kancelarije, više od grupe poslovnih zgrada - to je prvi Biznis park na ovim prostorima koji svojim stanarima pruža koncept "grada u gradu", te su našim zaposlenima lako dostupni restorani, kafići, teretana, spa centar.

Novi Beograd je Beogradsko gradsko naselje i nalazi se na ušću Save u Dunav, dve velike reke, najvećoj regionalnoj i drugoj po dužini evropskoj reci.  
Novi Beograd ima preko 200 solitera i preko 600 veliki stambenih objekata, a tu su i najveći šoping centri, "Beogradska arena", "Sava centar", hale sportova, muzeji savremene umetnosti, pozorišta, bioskopi.

Novi Beograd pruža bogat noćni život. Tu se nalazi niz najkvalitetnijih kafana, kafića, restorana, splavova, klubova. Tu se dešavaju najluđe žurke, najbolji koncerti i najposećeniji festivali.
Neke od prednosti Novog Beograda su: blizina aerodroma i međunarodnih autoputeva, blizina autobuske i železničke stanice, okruženost rekama Sava i Dunav, kao i razvijen železnički saobraćaj.

Činjenica je da Novi Beograd ima razvijen društveno-privatni sektor i da je danas Novi Beograd moderan grad u gradu. Na teritoriji ove opštine nalaze se sedišta velikih svetskih kompanija.
Novi Beograd je jedna od opština sa najviše zelenila i poznatim šetalištima pored Save i Dunava, koja pružaju odlične uslove za boravak u prirodi, bavljenje sportom, posebno biciklizmom, i druženje.

Delite