DRÄXLMAIER Group je pouzdan i čvrst inovativni partner premijum automobilske industrije. Našim proizvodima, mi dajemo najbržim, najluksuznijim i najinovativnijim automobilima na svetu individualni karakter.


DRÄXLMAIER podržava svaki projekat vozila od prvobitne ideje do serijske isporuke. Ovo je filozofija koja zahteva perfektnu kontrolu celokupnog lanca procesa. Ona obuhvata dizajn, izuzetno moderne metode simulacije i izgradnju prototipa, proizvodnju alata koji se koriste širom sveta, razvoj procesa i proizvodnju mašina za posebne namene, sve do just-in-sequence isporuke na montažne linije proizvođača automobila. Rezultat toga je da DRÄXLMAIER razvija ceo proces na jednom mestu, od prvobitne ideje sve do procesa razvoja i proizvodnje – uključujući najsavremenije metode ispitivanja.

Audi

Audi

Sadašnji AUDI AG je kupac DRÄXLMAIER Group od 1971. Audi je jedan od vodećih premijum brendova na svetu. On odeva napredne tehnologije u jasan, sportski dizajn.

BMW

BMW

BMW Group je klijent DRÄXLMAIER Group od 1966. Od tog vremena, kompanija se razvijala da bude jedan od vodećih svetskih proizvođača premijum automobile.

Jaguar

Jaguar

Jaguar je postao kupac DRÄXLMAIER Group 2004. Visoko inženjerske veštine i zavodljivi dizajn igraju glavnu ulogu u brendu.

Land Rover

Land Rover

Land Rover je klijent DRÄXLMAIER-a od 2004. godine. Vozila ovog brenda mogu da se snađu na gotovo svakom terenu. Oni ujedinjuju svestranost, performanse i praktičnu primenu.

Maserati

Maserati

Maserati je klijent DRÄXLMAIER Group od 2013.Brend je i dalje veran svojim vrednostima, čak i nakon 100 godina postojanja: izrazito sportske performanse vožnje, ekskluzivan kvalitet i elegantan dizajn.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Godine 1982. stekli smo kao kupca najstarijeg proizvođača automobila na svetu, Daimler AG. Brend bogate tradicije Mercedes - Benz je uvek važio za elegantan, moderan i luksuzan.

MINI

MINI

Ime je proizvod: Proizveden u BMW Group, MINI je oličenje kompaktnog automobila. Njegov sportski dizajn izazvao je divljenje MINI kupaca širom sveta.

Porsche

Porsche

Porsche se pridružio kupcima DRÄXLMAIER-a u 2004. Ovaj proizvođač bogate tradicije izrađuje sportske automobile koji daju sve od sebe na trkačkoj stazi i dalje se dokazuju u svakodnevnoj upotrebi.

Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen AG, svojim VW brendom, je klijent DRÄXLMAIER Group od 1971. Brend čini inovativnu mobilnost dostupnom za mnoge ljude širom sveta.

Delite