DRÄXLMAIER Group ima vise od 60.000 zaposlenih širom sveta. Želite li da saznate više o našoj korporativnoj kulturi i koje mogućnosti za razvoj karijere imate? Onda kliknite ovde i saznajte šta zaposleni u DRÄXLMAIER Group imaju da kažu.

Petar Ilić

Softver tester

DRÄXLMAIER Group radi u skladu sa dugoročnim strategijama održivosti i svojim proizvodima aktivno doprinosi očuvanju životne sredine. Kao softver tester radim na sistemima za upravljanje baterijama za električne automobile i dajem  doprinos razvoju elektromobilnosti koja je od suštinskog značaja za razvoj automobilske industrije u smeru nulte emisije izduvnih gasova. Ovaj cilj je meni posebno blizak jer sam oduvek voleo da provodim vreme u prirodi i voleo bih da i moja deca mogu u njoj uživati na isti nači
Rad u kompaniji DRÄXLMAIER pruža odličan odnos posla i slobodnog vremena kroz fleksibilno radno vreme, što me je takođe privuklo da se pridružim timu.

 

Goran Milinović

Rukovodilac za razvoj softvera i hardvera

Puno prostora za ideje i odličan timski duh - to je DRÄXLMAIER Automotive Electronic Center u Beograd. U inspirativnom okruženju, radimo na budućim temama automobilske industrije.
Iako je DRÄXLMAIER veoma velika kompanija sa dobro uspostavljenim procesima, ja ipak mogu da vodim tim kao da smo "start-up".
U DRÄXLMAIER-u sam pronašao veoma dobru ravnotežu između posla i života. Privukla me je kultura DRÄXLMAIER-a, kultura u kojoj se svi međusobno poštuju.

Vladimir Draganić

Softver developer

Oblast razvoja osnovnog i funkcionalnog softvera za upravljanje baterijskim sistemima u automobilskoj industriji je jako zanimljiva i pošto je u stalnom rastu, zahteva konstantno izučavanje novih tehnologija. Izabrao sam da radim u DRÄXLMAIER-u jer je veoma inovativna kompanija koja puno ulaže u razvoj, nove tehnologije i daje svojim zaposlenima puno prostora za realizaciju novih ideja. Sama činjenica da radim na razvoju sistema za elektroautomobile puno mi znači.

Darko Minić

Hardver inženjer

Kao hardver inženjer u DRÄXLMAIER Automotive Electronic Centru u Beogradu, radim na razvoju i dizajnu hardvera za sisteme baterija. Hardver je značajan ne samo za automobile budućnosti, već i za automobile sadašnjosti. Prošlo je vremena kada su se automobili oslanjali samo na mehaniku. Današnji automobili se sastoje od više tzv. Elektronskih kontrolnih jedinica (ECU). Moji zadaci uključuju crtanje električnih šema, dizajn PCB-a i testiranje hardvera, a trenutno radim na balansiranju baterija koje će se koristiti u električnim vozilima. Sviđa mi se DRÄXLMAIER-ov sistem daljeg profesionalnog usavršavanja kroz širok spektar kurseva i radionica koje se odvijaju na različitim lokacijama širom sveta.

Margit Angermeier

Function Software Development

Razvijam kompleksne algoritme za baterije električnih vozila. Da bi se pokazalo stanje punjenja baterije tokom vožnje, moje kolege i ja razvijamo algoritme koji izračunavaju nivo punjenja baterije na osnovu različitih faktora, kao što su trenutni nivo struje, napon i temperatura. Još dok sam studirao matematiku, znao sam da želim da se bavim programiranjem softvera. Fasciniran sam načinom na koji računari razmišljaju. Za mene postoji posebna lepota u logici softvera.

Tobias Schweigert

Software & Function

Ja sam programer za algoritme za električne sisteme budućnosti. Automobili koji voze autonomno imaju najviše zahteve za bezbednošću. U budućnosti, tehnologija će preuzeti sve veći broj zadataka vezanih za sigurnost, što će pouzdanost određenih delova učiniti još važnijom – ja postižem zahteve neophodne za to u softveru kontrolnih jedinica. Zaista volim da radim u tako inovativnom okruženju. Zajedno sa mojim kolegama, mogu da razvijam rešenja za mobilnost sutrašnjice.

Christoph Brückner

System Engineer

Ja sam inženjer sistema u Odeljenju razvoja elektronskih sistema i zajedno sa ostalim programerima izrađujem funkcionalne arhitekture za delove hardvera i softvera. Pored ove funkcije uglavnom uzimamo u obzir i sigurnost elektronskih sklopnih grupa u vozilima na baterijski pogon kako bismo ispunili zahteve i standarde, takođe i u pogledu autonomne vožnje. Ono što najviše volim u vezi sa mojim poslom je bliski kontakt sa kolegama i klijentima. Bliska saradnja i brojne različite oblasti u kojima se nalazim u svakodnevnom radu veoma su izazovni i veoma privlačni.

Korbinian Fromberger

Test Engineering Software Development

Ja pravim PC softver koji se koristi za testiranje električnih sistema. Testiranje složene interakcije kablovskih setova i njihovih delova zahteva sofisticirana softverska rešenja. Zajedno sa timom širom sveta, vodim računa da svi električni sistemi u vozilu rade pre nego što se vozila isporuče kupcu. Razvoj složenog softvera zahteva puno veštine i logičkog razmišljanja. Ali pravljenje odgovarajućeg softvera za testiranje različitih kombinacionih opcija u našim kablovskim sistemima  zahteva i veliku kreativnost.

Martin Obergrußberger

Test Engineering Hardware Development

Razvijam elektroniku koja testira kablove i unutrašnje sisteme pre nego što se isporučuju kupcu. Činjenica da se u vozilo obično instalira nekoliko elektronskih sistema i da njihova funkcija mora biti osigurana u svakom trenutku znači da naši proizvodi zahtevaju složene metode ispitivanja. U Test inženjeringu, imam priliku da radim nezavisno, a takođe i da realizujem projekte u interdisciplinarnim timovima. Metode kreativnog rada i blizina kuće predstavljaju poseban motiv da budem deo porodičnog biznisa DRÄXLMAIER-a.

Delite