DRÄXLMAIER Group ima vise od 60.000 zaposlenih širom sveta. Želite li da saznate više o našoj korporativnoj kulturi i koje mogućnosti za razvoj karijere imate? Onda kliknite ovde i saznajte šta zaposleni u DRÄXLMAIER Group imaju da kažu.

Margit Angermeier

Function Software Development

Razvijam kompleksne algoritme za baterije električnih vozila. Da bi se pokazalo stanje punjenja baterije tokom vožnje, moje kolege i ja razvijamo algoritme koji izračunavaju nivo punjenja baterije na osnovu različitih faktora, kao što su trenutni nivo struje, napon i temperatura. Još dok sam studirao matematiku, znao sam da želim da se bavim programiranjem softvera. Fasciniran sam načinom na koji računari razmišljaju. Za mene postoji posebna lepota u logici softvera.

Christoph Brückner

System Engineer

Ja sam inženjer sistema u Odeljenju razvoja elektronskih sistema i zajedno sa ostalim programerima izrađujem funkcionalne arhitekture za delove hardvera i softvera. Pored ove funkcije uglavnom uzimamo u obzir i sigurnost elektronskih sklopnih grupa u vozilima na baterijski pogon kako bismo ispunili zahteve i standarde, takođe i u pogledu autonomne vožnje. Ono što najviše volim u vezi sa mojim poslom je bliski kontakt sa kolegama i klijentima. Bliska saradnja i brojne različite oblasti u kojima se nalazim u svakodnevnom radu veoma su izazovni i veoma privlačni.

Korbinian Fromberger

Test Engineering Software Development

Ja pravim PC softver koji se koristi za testiranje električnih sistema. Testiranje složene interakcije kablovskih setova i njihovih delova zahteva sofisticirana softverska rešenja. Zajedno sa timom širom sveta, vodim računa da svi električni sistemi u vozilu rade pre nego što se vozila isporuče kupcu. Razvoj složenog softvera zahteva puno veštine i logičkog razmišljanja. Ali pravljenje odgovarajućeg softvera za testiranje različitih kombinacionih opcija u našim kablovskim sistemima  zahteva i veliku kreativnost.

Martin Obergrußberger

Test Engineering Hardware Development

Razvijam elektroniku koja testira kablove i unutrašnje sisteme pre nego što se isporučuju kupcu. Činjenica da se u vozilo obično instalira nekoliko elektronskih sistema i da njihova funkcija mora biti osigurana u svakom trenutku znači da naši proizvodi zahtevaju složene metode ispitivanja. U Test inženjeringu, imam priliku da radim nezavisno, a takođe i da realizujem projekte u interdisciplinarnim timovima. Metode kreativnog rada i blizina kuće predstavljaju poseban motiv da budem deo porodičnog biznisa DRÄXLMAIER-a.

Tobias Schweigert

Software & Function

Ja sam programer za algoritme za električne sisteme budućnosti. Automobili koji voze autonomno imaju najviše zahteve za bezbednošću. U budućnosti, tehnologija će preuzeti sve veći broj zadataka vezanih za sigurnost, što će pouzdanost određenih delova učiniti još važnijom – ja postižem zahteve neophodne za to u softveru kontrolnih jedinica. Zaista volim da radim u tako inovativnom okruženju. Zajedno sa mojim kolegama, mogu da razvijam rešenja za mobilnost sutrašnjice.

Delite

DRÄXLMAIER koristi Kolačiće da prilagodi ovaj sajt svojim potrebama Pravila Kolačića