Zašto treba da se pridružite DRÄXLMAIER-u?

Naše prednosti

Mi u DRÄXLMAIER Group se oslanjamo na inicijativu i kreativnost. Naši zaposleni uživaju puno slobode sa nezavisnim i preduzetničkim razmišljanjima i veštinama. Istovremeno, oni aktivno doprinose uspehu korporacije. Kao porodična komapnija, mi takođe postupamo u skladu sa našim vrednostima koje su čvrsto ugrađene u našu korporativnu kulturu.

Inovativni proizvodi

Naše elektronske komponente prate elektro-mobilnost sledeće generacije. DRÄXLMAIER razvija i proizvodi:

  • Električne sisteme,
  • Električne i elektronske delove sa funkcijama koje postavljaju trendove,
  • Centralne konzole i panele vrata lake konstrukcije,
  • Kokpit module, instrument table i panele vrata sa ambijentalnim osvetljenjem.

Saznajte više o našim proizvodima

Izazovni zadaci

Kao tehnološki lider, DRÄXLMAIER je dobio više nagrada u premijum automobilskom segmentu. Samo u 2016, prijavili smo 191 patent. Dođite da zajedno sa nama radite na razvoju održive mobilnosti sutrašnjice.

Premijum

Mi smo globalno priznati Top 100 automobilski dobavljač. Naši klijenti su su: Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche i VW 

Globalno prisustvo

DRÄXLMAIER ima globalnu razvojnu, proizvodnu i prodajnu mrežu, sa preko 60 lokacija u više od 20 zemalja.

Mogućnosti za karijeru

Promovišemo individualni razvoj naših zaposlenih kroz ciljane seminare i kurseve obuke na našoj in-house poslovnoj akademiji.

Odlična radna atmosfera

Više od 60.000 automobilskih entuzijasta radi za našu porodičnu kompaniju. Odličnim timskim duhom uspešno upravljamo našim međunarodnim projektima.

Balans rada i života

Kao priznata porodična kompanija, pridajemo veliku važnost ravnoteži između rada i života. Naš fleksibilni model radnog vremena omogućava našim zaposlenicima da na najbolji način kombinuju posao i slobodno vreme.

Delite