O DRÄXLMAIER-u

Ekskluzivnim proizvodima enterijera, DRÄXLMAIER kreira karakter unutrašnjosti automobila. Besprekornom izradom stvara luksuzna rešenja enterijera za najzahtevnije standarde. DRÄXLMAIER, takođe, osigurava udobnost vozaču svojim kompleksnim i za kupca specifičnim sistemima električnih instalacija.

Naše temeljne kompetencije

Kombinacija temeljnih kompetencija enterijera, elektrike, elektronike i e-mobilnosti čine DRÄXLMAIER jedinstvenim u celokupnoj industriji. DRÄXLMAIER podržava svaki projekat vozila od prvobitne ideje do serijske isporuke. Ovo je filozofija koja zahteva savršeno majstorstvo čitavog lanca procesa, od početnog koncepta do procesa razvoja i proizvodnje. Mi objedinjujemo dizajn, koncepciju, najsavremenije procese simulacije, dizajn alata, razvoj procesa, proizvodnju, testiranje i proveru tehnologije, sve do precizne in-sequence isporuke proizvoda - sve pod jednim krovom.

Nezavisni

Kao kompanija kojom upravlja vlasnik, DRÄXLMAIER je nezavisan od samog svog početka. To se može videti u celoj kompaniji. Mi nudimo našim zaposlenima slobodu koja im je potrebna da razvijaju nove ideje i pretvore ih u inovativne proizvode.

Inovativni

Kao pronalazač specifičnih sistema električnih instalacija za kupca, mi ne razvijamo samo sve više i više sofisticirane sisteme električnih instalacija, čija je kompleksnost do 1031 varijanti kojima smo ovladali do savršenstva. Takođe proizvodimo i tehnologije orijentisane ka budućnosti za konvencionalne i alternativne pogonske sisteme, kao i električne i elektronske komponente. Na ovaj način, mi podržavamo električnu mobilnost sledeće generacije - od visoko naponskih sistema električnih instalacija do savremenih sistema za skladištenje energije. DRÄXLMAIER najbržim, najluksuznijim i najinovativnijim automobilima na svetu daje individualni karakter.

Fokusirani na klijente i tržište

Kao dobavljač koji posluje širom sveta, DRÄXLMAIER zapošljava više od 75.000 ljudi u više od 20 zemalja i ima proizvodnu mrežu sa lokacijama koje se nalaze u neposrednoj blizini proizvođača automobila. Na taj način, osiguravamo da svaki proizvod dođe do linije za sklapanje naših klijenata testiran, tačno na vreme i precizno u sekvenci. To takođe objašnjava zašto smo već decenijama izabrani za sistemskog partnera od strane najboljih svetskih proizvođača automobila.

Delite