Mladi profesionalci

Postanite deo
naše misije

Posebno ističemo

Rad na međunarodnom nivou

Zajedno radimo u različitim zemljama i na različitim kontinentima kao jedan veliki tim. Naši interkulturalni kursevi obuke, seminari za pripremu stranih zadataka i službena putovanja, ili kursevi stranih jezika, biće dobra priprema za vas.

Posebno ističemo

Lični razvoj

Kroz rotaciju posla, podučavanje, obuku na poslu, praćenje posla i obuku u sopstvenoj Poslovnoj akademiji naše kompanije, dobro ste se pripremili za nove izazove. Procene ličnih potreba, grantovi i posebno odsustvo omogućavaju vam da razvijete svoje individualne veštine.

Posebno ističemo

Podstičemo talente

Menadžment učinkom i talentima: Sa nama postižete svoje profesionalne ciljeve. Da bismo to uradili, svake godine razgovaramo o tome šta se vi nadate da ćete dalje postići na svom putu razvoja karijere. Zatim vam nudimo put karijere stručnjaka, menadžmenta ili vođe projekta.

Ovo je DRÄXLMAIER

Beneficije

Naš tim

Možda nije nešto što se često ističe kao benefit, ali mi smatramo da bi trebalo, jer je upravo naš tim najveći benefit koji možemo da ponudimo. Atmosfera mentorstva, podrške, razumevanja, otvorene komunikacije, kao i fer i transparentnog pristupa svakom članu tima je naša najbolja odlika.

Kvalitetan onboarding

Svaki novi član doprinosi timu i menja ga. Upravo zbog toga veliku pažnju posvećujemo integraciji novih kolega. Uz detaljno isplaniran i jasno iskomuniciran plan uhodavanja i mentorski pristup i podršku, kako celog tima, tako i dodeljenog mentora, cilj nam je da novi zaposleni što lakše i brže upoznaju kompanijsku kulturu, funkcionisanje tima, kao i potrebna znanja za rad na projektima.

Fleksibilno radno vreme

Fleksibilnost po vašoj meri - u našem timu imaćete slobodu da u toku 40-časovne radne nedelje uklapate svoje radne sate prema svojim obavezama i potrebama, a ako se desi da ste u toku nedelje radili više ili manje od 40h, tu je vaš "vremenski budžet" koji možete iskoristiti za slobodne dane ili nadoknaditi manjak sati kada vam odgovara.

Osveženja u kancelariji

Pauza u toku dana je utoliko prijatnija kada vam je na raspolaganju izbor različitih osveženja kao što su kafe, čajevi, grickalice i razno voće.

Rad od kuće

Nakon prvih 6 meseci rada u našem timu, možete se odlučiti da iskoristite mogućnost rada od kuće određeni broj dana u nedelji.

Privatno zdravstveno osiguranje

Jer zdravlje pre svega. Osim mogućnosti da koriste prednosti polise privatnog zdravstvenog osiguranja, zaposleni imaju mogućnost do 20 dana u godini da prijave bolovanje na osnovu izveštaja izdatog od strane lekara iz sistema klinika naše osiguravajuće kuće.

Proces uhodavanja

Dobro došli
u tim!

Da bi početak rada u našoj kompaniji bio što lakši i prijatniji, za sve nove kolege pripremili smo plan uhodavanja. Upoznaćemo Vas sa DRÄXLMAIER Group sistemom i pružiti Vam sve treninge i obuke potrebne za Vaš budući posao.  

Proces
uhodavanja

Dobrodošli u naš tim
Pre-boarding? Šta je to?
Nakon prihvatanja ponude, regruter će Vas obavestiti o potrebnoj dokumentaciji i daljim koracima. Ceo tim će se potruditi da Vas spremno dočeka - kreira se detaljan trening plan kako bi period uhodavanja bio što uspešniji, bira "onboarding buddy" i priprema sva potrebna oprema i pristupi, kao i plan aktivnosti za prvih par dana, kako biste od prvog dana mogli aktivno da se uključite u rad tima.
Krećemo!
Vaš prvi radni dan
Ovaj dan je posvećen upoznavanju tima i načina funkcionisanja naše kompanije. Dobićete pristup priručniku za zaposlene i par uvodnih obuka, a Vaš "buddy" će biti tu da razjasni nedoumice. Od samog početka ćete biti uključeni u timske sastanke kako biste imali priliku da se polako upoznate sa tekućim projektima.
Prve 2 nedelje
Prve obuke
Pre nego što budete uključeni u rad na nekom projektu, imaćete priliku da dobijete sve potrebne obuke za alate i standarde koje koristimo. Moći ćete da pratite Vaš napredak u individualnom trening planu koji je pripremljen za Vas, a i da primenite naučeno u tzv. "onboarding projektu". Vaš "buddy", kao i ceo tim, biće tu da Vas podrži.
Posle 4 nedelje
Sakupljaju se utisci
Bitno nam je da period uhodavanja bude prijatno iskustvo, koje je ujedno i efikasno, pa ćemo nakon prvih mesec dana zakazati jedan kratak sastanak, skuvati kafu i pitati kako ide. Ako je potrebno neke obuke ponoviti ili nadograditi, tu smo da se dogovorimo.
Posle 6 meseci
Spremni za nove pobede
Čestitamo! Period uhodavanja je završen i vi ste od sada uključeni u tekuće projekte.

Vaš početak u DRÄXLMAIER-u

Uvereni?
Prijavite se sad!

Proces prijave

Prijava na oglašenu poziciju
Pronašli ste interesantnu poziciju?
Onda se prijavite na našem portalu i priložite sva potrebna dokumenta na Vašem profilu kandidata. Moguće je prijaviti se na više aktuelnih pozicija istovremeno ili, ukoliko nijedna nije trenutno oglašena, prijavite se na naš oglas za bazu talenata "Apply now - Belgrade".
Predselekcija
Obavešteni na svakom koraku
Bićete obavešteni kada Vaša prijava bude stigla. Obrada prijave i proces predselekcije može potrajati i nekoliko dana nakon zatvaranja oglasa, ali će svi kandidati biti kontaktirani u najkraćem roku sa povratnim informacijama, bez obzira na ishod procesa predselekcije. U međuvremenu, ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
Virtuelni intervju
Vreme je da se bolje upoznamo
Ukoliko Vaša prijava ispunjava sve uslove konkursa, pozvaćemo Vas da se bolje upoznamo. Ovom prilikom bismo voleli da saznamo više o Vama i Vašim veštinama i interesovanjima, ali i da Vam opišemo poziciju, projekte kojima biste se bavili i uslove rada. Pre intervjua ćete imati sve potrebne informacije (ko će Vam biti sagovornici, agenda razgovora, fokus teme, da li će biti testiranja i sl.)
Lični intervju
Drugi i poslednji krug
Svaki novi član tima donosi nešto jedinstveno. Ako smo ostavili dobar utisak jedni na druge tokom prvog razgovora, vreme je da se lično upoznamo i proverimo da li smo dobar "fit". Ovom prilikom bismo odgovorili na sva Vaša pitanja oko rada u našoj kompaniji i daljim koracima.
Konačna odluka
Feedback je dvosmerna ulica
Prilikom intervjua ćete biti obavešteni o roku za povratnu informaciju o odluci. Bez obzira na ishod odluke, bićete obavešteni mejlom i/ili telefonskim pozivom. Takođe, voleli bismo da čujemo Vaše utiske o procesu selekcije. Ako ste kandidat za koga smo se odlučili, a i mi se vama svidimo i odlučite da prihvatite našu ponudu, bićete i pismeno i usmeno obavešteni o svim detaljima i daljim koracima.

Nagrade

Mi smo
među najboljima

DRÄXLMAIER Group je jedan od najboljih poslodavaca u celoj industriji. Redovno primamo nagrade poput the Top Employer Award from Deutschland Automotive. To potvrđuje našu visoku orijentaciju prema zaposlenima i prepoznaje entuzijazam za teme kao što su integracija novih zaposlenih, fleksibilni modeli radnog vremena ili ponude zaposlenima i dalje mogućnosti za razvoj.