Karakteri @ DRÄXLMAIER

Đorđe Obradović Software Testing

Interesovanje za automobilsku industriju potiče još iz mlađih tinejdžerskih dana kada sam pomažući ocu, koji se bavio automehanikom, naučio dosta i postao upućen čak i u detalje funkcionisanja većine mehaničkih sklopova. Kasnije sam poželeo da se upoznam sa načinom funkcionisanja senzora, aktuatora i ostalih električnih jedinca koje su ugrađene u današnje moderne automobile, pa sam i tokom srednje škole i fakultetskih dana bio prilično zainteresovan za tu oblast.
Unaprediti se, razvijati što više različitih veština iz oblasti kojom se bavim i doći do cilja sa što manje grešaka. Takav pristup sigurno donosi obostrane benefite kako za lični razvoj tako i kompanijski koji se ogleda kroz viši nivo dostignutih ciljeva.  
Posao testiranja softvera u automobilskoj industriji koja se bavi razvojem komponenti za električne automobile je interesantan, dinamičan i zahtevan, što održava interesovanje na visokom nivou. Pored toga, razvoj HW-SW rešenja koja će se pojaviti na tržitu i biti deo električnih vozila iz premijum segmenta daje dodatnu motivaciju.
Svakome ko oseća da ima kompetencije, dobru energiju i veseo je po prirodi – preporučio bih da se prijavi i priključi DRÄXLMAIER-u, jer su timovi izvanredni i atmosfera je uvek pozitivna. Kolege su izuzetni pojedinci i uklopljeni su u timove koji kao celina odlično funkcionišu.