Karakteri @ DRÄXLMAIER

Jelena Nestorović Software Development

Oduvek sam bila strastvena prema vozilima. Ja sam tip devojke koja je kao dete bila srećna ako umesto lutke dobije igračku mali automobil. Oduvek sam želela da radim nešto što je povezano sa automobilima. Za mene automobil nije samo mašina koja je napravljena od čelika i plastike. Automobil oličava hiljade godina ljudskog napora, učenja i razvoja.
Moj cilj je da povećam sigurnost. Pod sigurnošću ne mislim samo na putnike i učesnike u saobraćaju, već i na sajber bezbednost, jer se danas sve primenjuje na mreži i svi bi trebali da budemo svesni da ova dostupnost na mreži olakšava ulazak „uljezima”.
Uvek postoji nešto na čemu treba raditi - da li da pokrenem prethodne testove koji su kreirani, ili da ih poboljšam, ili da radim na novim funkcijama, moj posao je da osiguram da softver radi onako kako se očekivalo, bez nedostataka u konačnom proizvodu. Uloga testera je važna jer dajete pečat da ste nešto pravilno testirali.
Ovaj posao podstiče ambicije - gotovo svakodnevno učim nešto novo. Iako stalno učim, nestrpljiva sam da naučim još više. Budući da volim izazove, srećna sam što imam priliku da se sa njima suočim. Volim osećaj da sam deo nečeg važnog, nečega što se koristi širom sveta. Kada vidim konačni proizvod mogu da kažem da su se sav trud i rad isplatili.
DRÄXLMAIER je kompanija koja vam omogućava da budete osoba koja jeste. Imate priliku da izaberete šta i gde želite da radite. Takođe imate mogućnost da radite na najnovijim tehnologijama za luksuzne brendove. Ako ste strastveni prema automobilima, volite izazove, voljni ste da naučite najnovije tehnologije i imate takmičarski duh u igranju igrica, pomešajte svoj karakter sa DRÄXLMAIER-ovim :)