Naši poslovi upravljanja lancem snabdevanja i logistike

Na preko 60 lokacija u više od 20 zemalja proizvodimo proizvode najvišeg kvaliteta po meri kako bismo zadovoljili visoke standarde naših premijum klijenata.

Zahvaljujući odličnim procesima, naprednoj mreži i upravljanju lancem snabdevanja, koji je usmeren ka potrebama klijenata, mi isporučujemo upravo taj vrhunski kvalitet, tačno na vreme i u redosledu. Povezujemo svet, njegove ljude, njegove kulture i njegove proizvodnje.

U ovoj složenoj, sofisticiranoj mreži, vi držite uzde. Čak i sa visokim stepenom digitalizacije na nivou procesa, logistika je i uvek će biti posao ljudi. I upravo zato naš lanac snabdevanja i logistički poslovi kombinuju ogroman potencijal i široke mogućnosti za vas.

Pridružite nam se u aktivnom oblikovanju celokupnog procesa proizvodnje; analizi i poboljšanju logistike kako bismo osigurali da naš protok materijala i kapaciteti isporuke budu isplativi i održivi. Brzo ćete videti: Povezati svet znači oblikovati svet. A i budućnost. Jedan od glavnih ključeva za to je inteligentna i praktična logistika. Prijavite se sada i upravljajte svojom budućnošću.