Poslovi u oblasti mašinstva i razvojnog inženjerstva: Pretvaranje inovacija u stvarnost 

U DRÄXLMAIER-u dosledno kombinujemo naše osnovne kompetencije u oblasti električnih sistema, elektronike, sistema enterijera i baterijskih sistema na veoma ciljan i dosledan način. Ova mešavina rezultira jedinstvenom inovativnom dinamikom u razvoju proizvoda. To nas i naše razvojne inženjere čini jedinstvenim u industriji.

Rezultat: inovativni proizvodi i tehnologije koje danas oblikuju dugoročnu mobilnost ili počinju da najavljuju promenu paradigme. Od e-mobilnosti i povezivanja čovek-vozilo-sredina do autonomne vožnje i održivosti komponenti vozila, kao i njihove proizvodnje.

Želite da ostvarite svoj profesionalni potencijal sa poslom razvojnog inženjera u mašinstvu u ovom inovativnom okruženju, posvetite se zaista uzbudljivim zadacima i imate bliske, poverljive i zahvalne diskusije u timu? Onda su naši poslovi mašinskog inženjera pravi izazov i prilika za vas!

Poslovi razvoja proizvoda: traže se inovativni mislioci

Uvek tražimo inovativne mislioce, tehničare, razvojne inženjere i samopokretače koji će nas podržati u prevazilaženju trenutnih izazova u  elektronskom, električnom i softverskom inženjerstvu. Posao sa puno dizajnerske slobode i otvorenosti, bilo za iznenadnu inspiraciju ili jednostavno „dobre ideje“. Zajedno ćemo ovo pretvoriti u odličnu budućnost.