Kvalitet garantuje poslove: Fokus na zadovoljstvo klijenata

Za naše odeljenje kvaliteta ovo je istovremeno i izazov i motivacija. To je zato što su poslovi u osiguranju kvaliteta najveća prednost našeg porodičnog preduzeća: zadovoljstvo naših klijenata. To našim proizvodima, našim proizvodnim metodama i našim lokacijama daje smisao i održivu perspektivu.

Poslovi u Upravljanju kvalitetom: mogućnosti za izvanrednu karijeru

Zbog toga smo stalno u potrazi za dinamičnim stručnjacima u ovoj oblasti. Naši poslovi u upravljanju kvalitetom nude mogućnosti za izvanrednu karijeru.

U upravljanju kvalitetom, naš posvećeni tim radi na inovativnim konceptima, metodama i alatima koji nam omogućavaju da pružimo izvrsnost svaki dan. Kvalitet iznad „samo dobrog“ ne ogleda se samo u rezultatima našeg rada – već i u našim proizvodima, inovacijama i uslugama.

Naš rad takođe karakteriše svest o kvalitetu – u vidu inteligentnih procesa, najsavremenijih prikupljanja i analize podataka, kao i prvoklasnih mogućnosti za obuku. Ovo su samo neki od faktora koji određuju kvalitet u našem porodičnom poslovanju – i to se ne odnosi samo na ljude koji prihvataju jedan od željenih poslova u obezbeđenju kvaliteta.

Redovnim kritičkim osvrtom na naše koncepte upravljanja kvalitetom, mi se konstantno razvijamo. Pored toga, osiguravamo da DRÄXLMAIER nastavi da se izdvaja od konkurencije u budućnosti kao prvi pokretač sa odličnim kvalitetom, a dajući našim klijentima ključnu konkurentsku prednost na njihovim ciljnim tržištima.

Zbog toga uvek tražimo stručnjake sa izrazitim osećajem za kvalitet i beskompromisnim kritičkim pogledom prema svim manjim detaljima koji naš proizvod dovode do najvišeg nivoa kvaliteta. Zato što savršeno obavljanje poslova upravljanja kvalitetom postavlja osnovu za premijum oznaku koju naši kupci očekuju od nas.