Mladi profesionalci

Postanite deo
naše misije

Posebno ističemo

Rad na međunarodnom nivou

Zajedno radimo u različitim zemljama i na različitim kontinentima kao jedan veliki tim. Naši interkulturalni kursevi obuke, seminari za pripremu stranih zadataka i službena putovanja, ili kursevi stranih jezika, biće dobra priprema za vas.

Posebno ističemo

Podstičemo talente

Menadžment učinkom i talentima: Sa nama postižete svoje profesionalne ciljeve. Da bismo to uradili, svake godine razgovaramo o tome šta se vi nadate da ćete dalje postići na svom putu razvoja karijere. Zatim vam nudimo put karijere stručnjaka, menadžmenta ili vođe projekta.

Posebno ističemo

Lični razvoj

Kroz rotaciju posla, podučavanje, obuku na poslu, praćenje posla i obuku u sopstvenoj Poslovnoj akademiji naše kompanije, dobro ste se pripremili za nove izazove. Procene ličnih potreba, grantovi i posebno odsustvo omogućavaju vam da razvijete svoje individualne veštine.

Ovo je DRÄXLMAIER

Beneficije

Kvalitetan proces uhodavanja

Svaki novi član doprinosi timu i menja ga. Upravo zbog toga veliku pažnju posvećujemo integraciji novih članova tima.

Sigurna i redovna isplata zarade

Kod nas se zarada, prekovremeni i noćni rad, isplaćuju redovno i svaki sat proveden na radu se računa i isplaćuje!

Mesečni bonusi

Svojim zaposlenima isplaćujemo mnoge bonuse: bonus prisutnosti, bonus za kvalitet, bonus za učinak ...

Regres i Božićnica

Sa svakom zaradom isplaćujemo regres i Božićnicu.

Organizovan besplatan autobuski prevoz

Svojim zaposlenima nudimo sa teritorije Zrenjanina i okolnih mesta pružamo besplatan autobuski prevoz do radnog mesta.

Kantina

Naši zaposleni mogu da biraju između peciva, brze hrane i domaćih kuvanih jela. Kantine u okviru našeg pogona rade u sve tri smene! Zaposlenima isplaćujemo naknadu za topli obrok, te naši zaposleni mogu sami da odluče da li će hranu doneti od kuće ili će obrok konzumirati u našim kantinama.

Ambulanta za zaposlene

Naši zaposleni bez gužve i čekanja, u toku radnog vremena mogu da obave pregled, dobiju terapiju, recepte i potrebne upute. Sve što treba da urade jeste da prebace svoj zdravstveni karton u ambulantu u okviru kompanije. Ambulanta radi u dve smene.

Redovno informisanje zaposlenih

Kod nas ćete uvek biti na vreme informisani o svim dešavanjima u firmi i novim oglasima za posao. Sve novosti objavljujemo putem Intraneta, ekrana koji se nalaze u proizvodnji i kantinama, kompanijiskih novina. Razvili smo posebnu aplikaciju za mobilne telefone zahvaljujući kojoj naši zaposleni mogu da se informišu o novostima u DRÄXLMAIER Group i dok su kod kuće.

Proces uhodavanja

Dobro došli
u tim!

Da bi početak rada u našoj kompaniji bio što lakši i prijatniji, za sve nove kolege pripremili smo plan uhodavanja. Upoznaćemo Vas sa DRÄXLMAIER Group sistemom i pružiti Vam sve treninge i obuke potrebne za Vaš budući posao.  

 

 

Proces
uhodavanja

Priprema
Dobrodošli u naš tim!
Nakon prihvatanja ponude, regruter će Vas obavestiti o svoj potrebnoj dokumentaciji i daljim koracima. Ceo tim će se potruditi da Vas spremno dočeka. Kreira se detaljan trening plan kako bi period uhodavanja bio što uspešniji i priprema se sva potrebna oprema i pristupi, kao i plan aktivnosti za prvih par dana rada, kako biste od prvog dana mogli da se aktivno uključite u rad tima.
Krećemo!
Vaš prvi radni dan
Ovaj dan je posvećen upoznavanju tima i organizacione kulture naše kompanije. Dobićete pristup opštim aktima poslodavca i par uvodnih obuka. Rukovodilac i Vaše nove kolege će Vam omogućiti da se polako upoznate sa Vašim zaduženjima i radnim zadacima.
Prve dve nedelje
Prve obuke
Pre nego što počnete potpuno samostalno da radite, imaćete priliku da dobijete sve potrebne obuke za sisteme, alate i standarde koje koristimo. Moći ćete da pratite Vaš napredak u individualnom trening planu koji je pripremljen za Vas, a i da primenite naučeno u tzv. "onboarding projektu". Vaš ceo tim će Vas podržati.
Posle četiri nedelje
Sumiranje utisaka
Bitno nam je da period uhodavanja bude prijatno i efikasno iskustvo za Vas, pa ćemo nakon prvih mesec dana zakazati jedan kratak sastanak, skuvati kafu i pitati Vas za utiske. Ako je potrebno neke obuke ponoviti ili nadograditi, tu smo da se dogovorimo.
Nakon tri do šest meseca
Spremni za nove pobede
Čestitamo! Period uhodavanja je završen i vi ste od sada potpuno uključeni u tim i samostalno obavljate Vaše radne zadatke.

Vaš početak u DRÄXLMAIER-u

Uvereni?
Prijavite se sad!

Proces prijave

Registracija i prijava
Pronašli ste oglas za posao koji vas zanima?
Prijavu možete izvršiti na našem portalu i priložite sva potrebna dokumenta na Vašem profilu kandidata. Moguće je prijaviti se na više aktuelnih pozicija istovremeno ili, ukoliko nijedna nije trenutno oglašena, prijavite se na naš oglas – Prijava bez oglasa – Zrenjanin, koja je ujedno i naša baza kandidata.
Podnesite prijavu
Mi ćemo Vas obavestiti
Bićete obavešteni kada Vaša prijava bude stigla. Obrada prijave i proces predselekcije može potrajati i nekoliko dana nakon zatvaranja oglasa, ali će svi kandidati biti kontaktirani u najkraćem roku sa povratnim informacijama, bez obzira na ishod procesa predselekcije. Ukoliko ste se prijavili u bazu kandidata bićete kontaktirani tek kada se bude otvorilo odgovarajuće mesto za Vas.
Lični intervju
Upoznavanje
Ukoliko Vaša prijava ispunjava sve uslove konkursa, pozvaćemo Vas da se bolje upoznamo. Ovom prilikom bismo voleli više da saznamo o Vama i Vašim veštinama i interesovanjima, ali i da Vam opišemo poziciju i uslove rada. Ovom prilikom bismo odgovorili na sva Vaša pitanja oko rada u našoj kompaniji i daljim koracima.
Praktična provera
Vaša šansa
Svaki novi član tima donosi nešto jedinstveno. Ako smo ostavili dobar utisak jedni na druge tokom prvog razgovora, vreme je da Vas pozovemo i u drugi krug, ukoliko to pozicija zahteva, i proverimo neke od potrebnih znanja i veština.
Konačna odluka
Dobićete povratnu informaciju.
Prilikom intervjua ćete biti obavešteni o roku za povratnu informaciju o krajnjoj odluci. Bez obzira na ishod odluke, bićete obavešteni mejlom i/ili telefonskim pozivom. Takođe, voleli bismo da čujemo vaše utiske o procesu selekcije. Ako ste kandidat za koga smo se odlučili, a i mi se Vama svidimo i odlučite da prihvatite našu ponudu, bićete obavešteni o svim potrebnim detaljima i daljim koracima.

Nagrade

Mi smo
među najboljima

DRÄXLMAIER Group je jedan od najboljih poslodavaca u čitavoj industriji. Redovno dobijamo nagrade kao što je Nagrada za najboljeg poslodavca od "Deutschland Automotive" ili nedavno nagrada za jednog od Najboljih poslodavaca u svetu 2021 od časopisa Forbes. Obe nagrade potvrđuju našu visoku orijentaciju ka zaposlenima i odaju čast našem entuzijazmu za teme kao što su integracija novih zaposlenih, fleksibilni modeli radnog vremena ili ponude za zaposlene i mogućnosti za dalji razvoj.