Iskusni radnici

Rešavamo
ono od čega drugi odustaju

Elektrifikovani i autonomni: Svojim proizvodima pomažemo u oblikovanju načina na koji će se milioni ljudi kretati u budućnosti. Tražimo ljude poput vas, sa idejama za individualnu mobilnost u budućnosti.

Portfolio naših proizvoda

Premijum proizvodi

DRÄXLMAIER podržava svaki projekat vozila od prve ideje do serijske isporuke. Objedinjujemo dizajn, koncept, ultramoderne simulacione procese, izradu alata, razvoj procesa, proizvodnju, tehnologiju ispitivanja, sve do isporuke proizvoda u nizu, sve pod jednim krovom.

Karakteri @ DRÄXLMAIER

Darko Đurđev Predradnik na sečenju kablova i predkonfekciji

Darkovo radno mesto je zasnovano pre svega na organizaciji posla unutar grupe na čijem je čelu.

„Mi zajedno činimo tim koji teži i snažno se zalaže za ostvarenje ciljeva i vizije kompanije. Kompanija prepoznaje zalaganje, trud i rad i obezbeđuje svojim zaposlenima usavršavanja i mogućnost napredovanja, što mogu garantovati ličnim primerom.“

 

 

Karakteri @ DRÄXLMAIER

Maja Jovanović Radnik u proizvodnji

Uslovi za rad koje DRÄXLMAIER Group pruža su odlični. U našem sektoru proizvodnje vlada timski duh i šefovi su uvek tu da nam pomognu i podrže nas. Tokom godina sam mnogo toga naučila i stekla prijatelje sa kojima se družim i van posla.

Karakteri @ DRÄXLMAIER

Igor Kovačić Tehničar u Odeljenju održavanja

Za moju porodicu DRÄXLMAIER znači finansijsku sigurnost, a za mene mogućnost da radim u struci. Rad na ovoj poziciji je dinamičan i raznovrsan, sastoji se od fizičkih, organizacionih do administrativnih poslova. Zahvaljujući raznim treninzima i obukama pruža mi se prilika da se profesionalno razvijam. Radom u DRÄXLMAIER steko sam razna iskustva o timskom radu i načinu organizacije velikih sistema kakav je naša firma. Takođe sam stekao i mnoga prijateljstva, kako sa sugrađanima, tako i sa kolegama sa različitih strana sveta.

Posebno ističemo

Atraktivni uslovi

Naš paket vam nudi redovnu i tačnu isplatu zarada, prekovremenog i noćnog rada. Svaki sat proveden na radu se računa i isplaćuje!
Sa svakom zaradom isplaćujemo regres i Božićnicu.
Svojim zaposlenima isplaćujemo mnoge bonuse: bonus prisutnosti, bonus za kvalitet, bonus za učinak...

Posebno ističemo

Željni znanja?

Kontinuirano obrazovanje: U našoj kompaniji ćete proširiti svoje tehničke, socijalne i lične veštine. Bićete dobro pripremljeni za nove izazove.

Posebno ističemo

Promovišemo talente

Menadžment učinkom i talentima: Sa nama postižete svoje profesionalne ciljeve. Da bismo to uradili, svake godine razgovaramo o tome šta se vi nadate da ćete dalje postići na svom putu razvoja karijere. Zatim vam nudimo put karijere stručnjaka, menadžmenta ili vođe projekta. Prijavite se sad!

Ovo je DRÄXLMAIER

Beneficije

Kvalitetan proces uhodavanja

Svaki novi član doprinosi timu i menja ga. Upravo zbog toga veliku pažnju posvećujemo integraciji novih članova tima.

Sigurna i redovna isplata zarade

Kod nas se zarada, prekovremeni i noćni rad, isplaćuju redovno i svaki sat proveden na radu se računa i isplaćuje!

Mesečni bonusi

Svojim zaposlenima isplaćujemo mnoge bonuse: bonus prisutnosti, bonus za kvalitet, bonus za učinak ...

Regres i Božićnica

Sa svakom zaradom isplaćujemo regres i Božićnicu.

Organizovan besplatan autobuski prevoz

Svojim zaposlenima nudimo sa teritorije Zrenjanina i okolnih mesta pružamo besplatan autobuski prevoz do radnog mesta.

Kantina

Naši zaposleni mogu da biraju između peciva, brze hrane i domaćih kuvanih jela. Kantine u okviru našeg pogona rade u sve tri smene! Zaposlenima isplaćujemo naknadu za topli obrok, te naši zaposleni mogu sami da odluče da li će hranu doneti od kuće ili će obrok konzumirati u našim kantinama.

Ambulanta za zaposlene

Naši zaposleni bez gužve i čekanja, u toku radnog vremena mogu da obave pregled, dobiju terapiju, recepte i potrebne upute. Sve što treba da urade jeste da prebace svoj zdravstveni karton u ambulantu u okviru kompanije. Ambulanta radi u dve smene.

Redovno informisanje zaposlenih

Kod nas ćete uvek biti na vreme informisani o svim dešavanjima u firmi i novim oglasima za posao. Sve novosti objavljujemo putem Intraneta, ekrana koji se nalaze u proizvodnji i kantinama, kompanijiskih novina. Razvili smo posebnu aplikaciju za mobilne telefone zahvaljujući kojoj naši zaposleni mogu da se informišu o novostima u DRÄXLMAIER Group i dok su kod kuće.

Proces uhodavanja

Dobro došli
u tim!

Da bi početak rada u našoj kompaniji bio što lakši i prijatniji, za sve nove kolege pripremili smo plan uhodavanja. Upoznaćemo Vas sa DRÄXLMAIER Group sistemom i pružiti Vam sve treninge i obuke potrebne za Vaš budući posao.  

Proces
uhodavanja

Start
Dobrodošli u naš tim!
Nakon prihvatanja ponude, regruter će Vas obavestiti o svoj potrebnoj dokumentaciji i daljim koracima, a ceo tim će se potruditi da Vas spremno dočeka - kreira se detaljan trening plan kako bi period uhodavanja bio što uspešniji i priprema se sva potrebna oprema i pristupi. Proces uhodavanja se razlikuje od pozicije do pozicije. Predstavljamo vam proces uhodavanja za radnika u proizvodnji.
Prvih šest nedelja
Teorijska i praktična obuka
U dogovoreno vreme krećete sa teorijskom i praktičnom obukom. Naši instruktori će se pobrinuti da Vas pripreme za samostalan rad i da Vam pruže svaku podršku u procesu Vašeg uhodavanja. *Napomena: Od prvog dana Vaše obuke počinje da se računa radni staž.
Posle šest nedelja
Posle šest nedelja
Nakon što odslušate teorijsku i praktičnu obuku sledi test kako bi potvrdili početni nivo znanja za proizvodnju u kojoj ćete biti raspoređeni.
Posle provere efikasnosti
Specijalizacija i usmeravanje
Nakon testa radnici se specijalizuju za određeni radni proces u proizvodnji.
Nakon tri meseca
Spremni za nove pobede - samostalan rad
Čestitamo! Period uhodavanja je završen. Vi ste deo DRÄXLMAIER tima i samostalno radite na svojoj poziciji.

Vaš početak u DRÄXLMAIER-u

Uvereni?
Prijavite se sad!

Proces
prijave

Registruj se i prijavi
Pronašli ste posao koji vas zanima?
Zatim se registrujte na našem portalu i priložite sve relevantne dokumente. Takođe je moguće prijaviti se za više pozicija ili podneti opštu prijavu putem portala.
Podnesi prijavu
Obavestićemo vas
Bićete obavešteni kada primimo vašu prijavu. Obrada vaše prijave može potrajati nekoliko dana. Ako tokom tog perida budete imali bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Čim budemo imali vesti o vašoj prijavi, kontaktiraćemo vas.
Telefonski intervju
Upoznavanje
Ako smo zainteresovani za vašu prijavu, obično ćemo vas pozvati na kratki telefonski intervjuu. Tokom tog intervjua bismo želeli da upoznamo vas i vaše veštine i da vam opišemo otvorenu poziciju. Međutim, ako nismo zainteresovani za vašu prijavu, dobićete pismo o odbijanju.
Lični intervju
Vaša šansa
Ako ste nas impresionirali u telefonskom razgovoru, pozvaćemo vas na lični intervju. Tokom intervjua želimo da vidimo vaše veštine i razjasnićemo sva pitanja koja se tiču opštih uslova zasnivanja radnog odnosa.
Konačna odluka
Dobijate povratne informacije
Nakon vašeg ličnog razgovora, trebaće nam nekoliko dana da donesemo odluku. Tada ćete putem telefonskog razgovora dobiti konkretne povratne informacije o sastanku. Ako smo odlučili da vas zaposlimo, a i vi ste odlučili da radite sa nama, dobićete ugovor o radu.

Nagrade

Mi smo
Među najboljima

DRÄXLMAIER Group je jedan od najboljih poslodavaca u celoj industriji. Redovno primamo nagrade poput the Top Employer Award from Deutschland Automotive. To potvrđuje našu visoku orijentaciju prema zaposlenima i prepoznaje entuzijazam za teme kao što su integracija novih zaposlenih, fleksibilni modeli radnog vremena ili ponude zaposlenima i dalje mogućnosti za razvoj.