Sportski dan DRÄXLMAIER Group

01. October 2017 – Više od 1100 zaposlenih učestvovalo u 3. kompanijskom Sportskom danu

Održan je 3. DRÄXLMAIER Sportski dan. Više od 1100 zaposlenih u kompaniji takmičilo su u osam kategorija: fudbal, basket, odbojka, stoni tenis, pikado, šah, nadvlacenje konopca i kuvanje gulaša.
Najveće interesovanje bilo je za takmičenje u kuvanju gulaša gde se prijavilo čak 65 ekipa, potom za takmičenje u pikadu i stonom tenisu. DRÄXLMAIER Group je za sve učesnike obezbedio po hamburger i dva pića.
Ekipe su imale organizovane grupe navijača koje su ih tokom utakmica zdušno bodrile sa tribina.
Sportskom danu su prisustvovale i porodice naših zaposlenih. Deca su uživala u raznim igrama, ali najviše im se dopalo kada su nadvlačili konopac.
"Mi smo porodična kompanija i naša porodica u Srbiji broji više od 4.000 članova. Ljudi su naša najveća vrednost i dobrobit naših zaposlenih, ali i lokalne zajednice, je naš prioritet. DRÄXLMAIER Group vidi Sportski dan kao dobru priliku da se okupe naši zaposleni i njihove porodice, da se bolje upoznamo, više družimo i postanemo bolji tim. Veoma mi je drago što je ovako velik broj zaposlenih danas na našem Sportskom danu i što su Sportski dan organizovali prvenstveno sami zaposleni.", rekao je generalni direktor Michael Wagner. Najboljim timovima u svakoj kategoriji dodeljeni su pehari i specijalne diplome.
Ceo dan protekao je u duhu fer pleja, druženja i dobre zabave, a završen je veseljem uz muziku.

Delite