Peti DRÄXLMAIER Sportski dan

26. May 2019 – Više od 1100 zaposlenih učestvovalo u 5. kompanijskom Sportskom danu

Održan je 5. jubilarni DAD DRÄXLMAIER Sportski dan. Bila je to prilika da se zaposleni u kompaniji u Zrenjaninu okupe i tokom celog dana takmiče u različitim sportskim disciplinama, ali i da se druže. Sva takmičenja održana su na Sportsko-rekreativnom centru "Partizan" i organizovana u sedam kategorija: fudbal, basket, odbojka, stoni tenis, pikado, nadvlačenje konopca i kuvanje riblje čorbe.

Zaposleni u DRÄXLMAIER-u na terenu i van njega
Osim kao takmičar, svaki zaposleni je mogao da učestvuje u Sportskom danu i kao navijač, tako da smo imali dobro organizovane grupe koje su sa tribina snažno bodrile svoje kolege. Kompanija je obezbedila hamburgere i piće za sve učesnike. Sportske aktivnosti nisu bile samo zabave radi. Najboljim timovima u svakoj kategoriji dodeljeni su pehari i specijalne diplome.
Pošto je DRÄXLMAIER internacionalna kompanija, ovogodišnjem sportskom danu prisustvovale su i kolege iz DRÄXLMAIER-a iz Piteštija (Rumunija), koje su na obuci u Zrenjaninu. "Timski rad, poštenje i poštovanje su atributi koji su neophodni za sport i za naš svakodnevni rad. DRÄXLMAIER vidi Sportski dan kao odličnu priliku da okupi svoje zaposlene i njihove porodice. Na ovakav dan možemo poboljšati prijateljstvo i komunikaciju. Srećan sam što tako veliki broj zaposlenih danas učestvuje u našem Sportskom danu i što je Sportski dan organizovan od strane samih zaposlenih.", rekao je generalni direktor DRÄXLMAIER Srbija Michael Wagner.

Velika zabava i za mlade i stare
Za decu zaposlenih kompanija je organizovala poseban zabavni program, dvorac na naduvavanje, trambolinu i badminton, kao i takmičenje u nadvlačenju konopca.