Sistemi konektora

Savršena
konekcija

Pogodno i za visoki i za niski napon: Naši konektori i kontaktni elementi pokrivaju širok spektar primene.

Sigurno
i bezbedno

Naši kontaktni i utični sistemi za visokonaponske i niskonaponske aplikacije savršeno su dizajnirani i optimalno dimenzionirani za potrebna opterećenja. To štedi težinu i resurse.

Sistemi konektora

dHPT
terminal visokih performansi

Veza bez greške: Kao patentirani visokonaponski kontakt za sve naponske nivoe, DRÄXLMAIER terminal visokih performansi ispunjava sve sigurnosne zahteve u pogledu vibracija i temperaturnih promena. dHPT je pouzdan i lagan, impresivan je zbog male sile umetanja i velike sile kontaktnog pritiska.

Sistemi konektora

Visokonaponski
utikači

Snažan, izdržljiv i siguran: Naše porodice visokih napona klase 4 i klase 5 dizajnirane su za primenu istosmernih struja do 1.000 volti. Pored toga, njihov robustan dizajn obezbeđuje visok nivo zaštite od vibracija, temperaturnih promena i korozivnih uticaja.

Kontakt

dLAM
lamelarni kontakt

Od malog do velikog: Patentirani DRÄXLMAIER lamelarni kontakt je skalabilni kontaktni sistem za visoke struje, male kontakte i mali instalacioni prostor. Svojom nezavisnom fleksibilnom lamelom, njegovi kontakti sprovode frejmove ili napajanje sa maksimalnom pouzdanošću.

Kontakt

Konektor
zavaren trenjem

Dugoročno stabilan i efikasan: Uz ovaj patentirani proceduralni pristup u području kontakta aluminijskih žica, DRÄXLMAIER Group nudi zanimljivu alternativu uobičajenim procesima spajanja. Patentiranu tehnologiju zavarivanja trenjem karakteriše njegov pozitivan materijal, veza sa niskim otporom, kao i efikasni proizvodni procesi.