30 stalaka za infuziju za Opštu bolnicu u Zrenjaninu

28.01.2021 Za potrebe proširivanja kapaciteta za prijem na bolničko lečenje obolelih od Covid-19 DRÄXLMAIER Group je donirao bolnici „Đorđe Joanović“ 30 stalaka za infuziju

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ povećala je postojeći kapacitet za prijem obolelih od korone od kako je ušla u kovid sistem. Da bi mogli u potpunosti da opreme bolničke sobe, DRÄXLMAIER Group im je donirao 30 stalaka za infuziju koja je važan deo procesa lečenja obolelih od korone.
„Drago mi je što smo u proteklih nekoliko meseci sproveli niz projekata pomoći medicinskom osoblju u zrenjaninskim bolnicama. DRÄXLMAIER Group ostaje partner regiona i u ovoj zdravstvenoj krizi želimo da damo svoj doprinos i podršku u zaštiti zdravlja svih građana.“, rekao je Ralf Capelle, Generalni direktor DRÄXLMAIER Group Zrenjanin.
Pozivamo sve sugrađane na odgovorno ponašanje i poštovanje propisanih mera koje je ključno za sprečavanje daljeg širenja koronavirusa.
Poštovanjem mera štitimo sebe i svoje voljene, ali i javno zdravlje.

Osnovne informacije

Ukratko o
DRÄXLMAIER Group

DRÄXLMAIER Group snabdeva vrhunske proizvođače automobila širom sveta kompleksnim kablovskim setovima, centralnim električnim i elektronskim komponentama, ekskluzivnim enterijerima i sistemima za skladištenje za električnu mobilnost. Kombinacija ključnih kompetencija u oblasti enterijera, električnih, elektronskih i skladišnih sistema, čini DRÄXLMAIER jedinstvenim u industriji. Kompanija time pokriva čitav lanac procesa, od početne ideje, preko razvoja i proizvodnog procesa, pa sve do precizne isporuke proizvoda na proizvodne linije vrhunskih proizvođača automobila. Kao izumitelj specifičnih kablovskih setova, DRÄXLMAIER Group razvija pionirsku tehnologiju kablovskih sistema, kao i električne i elektronske komponente, sve u okviru kompanije. Tu podrazumeva višenaponske i visokonaponske kablovske setove, sisteme za upravljanje baterijama i inteligentne distributere energije. Svojim rešenjem za niskonaponske i visokonaponske sisteme za skladištenje, DRÄXLMAIER radi na budućnosti mobilnosti bez emisija štetnih gasova Kao lider na tržištu sistema enterijera u premijum automobilima, DRÄXLMAIER Group snabdeva vrhunske proizvođače automobila ambijentalnim osvetljenjem, centralnim konzolama, panelima vrata i instrument panelima, kao i kompletnim modulima vrata i kokpita.

DRÄXLMAIER Group je međunarodni dobavljač automobila sa više od 65 lokacija u preko 20 zemalja. Osnovana u Nemačkoj 1958. godine, kompanija zapošljava oko 74.000 ljudi širom sveta. Za DRÄXLMAIER Group kao porodičnu kompaniju, odgovorno i dugoročno razmišljanje je uvek bila osnova za ekonomski uspeh. Stoga je suštinski element strategije da svoje poslovne i proizvodne procese, kao i svoje proizvode, osmisli na održiviji način i time poveća konkurentnost kompanije na dugoročnoj osnovi.

U 2022. godini, DRÄXLMAIER Group je ostvario prodaju od 5,1 milijardi eura. Klijenti ovog člana Top 100 automobilskih dobavljača su Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche i VW, kao i visoko inovativni kalifornijski proizvođači automobila.