Donacija Domu zdravlja u Zrenjaninu

04.05.2020 DRÄXLMAIER Group je donirao Domu zdravlja “Dr Boško Vrebalov” Zrenjanin osamdeset računara.

Suočavamo se sa globalnom zdravstvenom krizom od koje niko nije pošteđen, a koja je ponovo pokazala koliko je posao koji obavljaju zaposleni u Domu zdravlja neizmerno važan za našu zajednicu. Ovom donacijom smo želeli lekarima da olakšamo svakodnevni rad kako bi mogli da se posvete pacijentima i pruže im što bolju zdravstvenu zaštitu i uslugu.
"DRÄXLMAIER Group se iskreno zalaže da bude dobar i koristan član zajednice u kojoj posluje, te vođeni time, brojnim aktivnostima u okviru društveno odgovornog poslovanja nastojimo da pružimo pomoć i podršku različitim organizacijama i institucijama u regionu“, rekao je Branimir Joksimović, menadžer operativnih procesa DRÄXLMAIER Group Srbija.
Intezivna saradnja između DRÄXLMAIER Group i Doma zdravlja otpočela je pre dva meseca otvaranjem ambulante u okviru  kompanije.
“Veoma smo zahvalni kompaniji DRÄXLMAIER na odluci da našem Domu zdravlja doniraju veliki broj računara. Takva donacija ima veliki značaj jer se današnji zdravstveni sistem zasniva na elektronskim kartonima i ulaganje u informacione tehnologije u mnogome će nam olakšati i ubrzati rad. Računari će biti raspoređeni po svim službama u zavisnosti od priorita i potreba jer imamo dosta starih računara, kao i punktova koji nemaju dovoljan broj istih.”, navela je dr Gordana Đurić, direktorica Doma zdravlja “Dr Boško Vrebalov”.

Osnovne informacije

Ukratko o
DRÄXLMAIER Group

DRÄXLMAIER Group snabdeva vrhunske proizvođače automobila širom sveta kompleksnim kablovskim setovima, centralnim električnim i elektronskim komponentama, ekskluzivnim enterijerima i sistemima za skladištenje za električnu mobilnost. Kombinacija ključnih kompetencija u oblasti enterijera, električnih, elektronskih i skladišnih sistema, čini DRÄXLMAIER jedinstvenim u industriji. Kompanija time pokriva čitav lanac procesa, od početne ideje, preko razvoja i proizvodnog procesa, pa sve do precizne isporuke proizvoda na proizvodne linije vrhunskih proizvođača automobila. Kao izumitelj specifičnih kablovskih setova, DRÄXLMAIER Group razvija pionirsku tehnologiju kablovskih sistema, kao i električne i elektronske komponente, sve u okviru kompanije. Tu podrazumeva višenaponske i visokonaponske kablovske setove, sisteme za upravljanje baterijama i inteligentne distributere energije. Svojim rešenjem za niskonaponske i visokonaponske sisteme za skladištenje, DRÄXLMAIER radi na budućnosti mobilnosti bez emisija štetnih gasova Kao lider na tržištu sistema enterijera u premijum automobilima, DRÄXLMAIER Group snabdeva vrhunske proizvođače automobila ambijentalnim osvetljenjem, centralnim konzolama, panelima vrata i instrument panelima, kao i kompletnim modulima vrata i kokpita.

DRÄXLMAIER Group je međunarodni dobavljač automobila sa više od 65 lokacija u preko 20 zemalja. Osnovana u Nemačkoj 1958. godine, kompanija zapošljava oko 74.000 ljudi širom sveta. Za DRÄXLMAIER Group kao porodičnu kompaniju, odgovorno i dugoročno razmišljanje je uvek bila osnova za ekonomski uspeh. Stoga je suštinski element strategije da svoje poslovne i proizvodne procese, kao i svoje proizvode, osmisli na održiviji način i time poveća konkurentnost kompanije na dugoročnoj osnovi.

U 2022. godini, DRÄXLMAIER Group je ostvario prodaju od 5,1 milijardi eura. Klijenti ovog člana Top 100 automobilskih dobavljača su Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche i VW, kao i visoko inovativni kalifornijski proizvođači automobila.