DRÄXLMAIER Group ima vise od 75.000 zaposlenih širom sveta. Želite li da saznate više o našoj korporativnoj kulturi i koje mogućnosti za razvoj karijere imate? Onda kliknite ovde i saznajte šta zaposleni u DRÄXLMAIER Group imaju da kažu.

Željko Kaurić

Majster u logistici

DRÄXLMAIER kompanija mi je pružila priliku da radim u okruženju koje prepoznaje i ceni odgovornost i inicijativu u radu. Zaposlen sam kompaniji sam od 2012. godine kao radnik logistike. Konstantno razvijanje sedišta i novih projekata otvorilo je priliku da postepeno napredujem. Lično usavršavanje i rad u dinamičnom timu je ono što me čini izuzetno zadovoljnim u poslu.

Igor Kovačić

Tehničar u Odeljenju održavanja

Za moju porodicu DRÄXLMAIER znači finansijsku sigurnost, a za mene mogućnost da radim u struci. Rad na ovoj poziciji je dinamičan i raznovrsan, sastoji se od fizičkih, organizacionih do administrativnih poslova. Zahvaljujući raznim treninzima i obukama pruža mi se prilika da se profesionalno razvijam. Radom u DRÄXLMAIER steko sam razna iskustva o timskom radu i načinu organizacije velikih sistema kakav je naša firma. Takođe sam stekao i mnoga prijateljstva, kako sa sugrađanima, tako i sa kolegama sa različitih strana sveta.

Sanja Velemir

Kontrolor kvaliteta

Radim u DRÄXLMAIER-u više od 11 godina. Zadovoljna sam svojom pozicijom, sektorom, timom i okruženjem u kom radim. Svi smo relativno dugo zajedno tako da smo prolazili kroz mnoge poslovne izazove zajedno. Uvek smo novim članovima sektora rado bili podrška i ono što sektor kvaliteta čini posebnim upravo je timski duh, poštovanje i podrška nadređenih.

Paula Petrović

Referent za obračun zarada

Imala sam priliku da započnem svoju profesionalnu karijeru u kompaniji DRÄXLMAIER preko programa stručne prakse. Brzo sam uvidela da kompanija ulaže u svoje zaposlene, da je okruženje u kompaniji izazovno i dinamično, onakvo kakvu želi svaki mladi čovek koji počinje graditi svoju karijeru, i poželela sam da u sektoru za Ljudske resurse na poziciji referenta za obračun zarada nastavim svoju karijeru. Od početka prakse pa sve do sada sam dobijala različite zadatke i uvek sam nailazila na pomoć i razumevanje od strane svojih kolega i to mi je pomoglo da lakše savladam posao i ostvarim napredak. Kompanija DRÄXLMAIER se konstantno razvija i često otvaramo nove pozicije i učimo o novim metodama rada, a stručna praksa u ovakvoj kompaniji je veliki vetar u leđa i neprocenjivo iskustvo.

Nemanja Stojanović

Koordinator radnih sredstava u Odeljenju tehnike

Moji prvi radni dani u kompaniji prošli su u zaista pozitivno. Već kod prvog obilaska pogona video se visok stepen uređenosti i organizovanosti. Prvi radno mesto mi je bilo u logistici u tada tek otvorenom sektoru u našoj firmi. Ubrzo sam shvatio da je timski rad jedna od odlika DRÄXLMAIER-a. Nakon logistike, jedan period sam proveo radeći u sektoru Održavanja, kao mehaničar na linijama, dok se danas nalazim na poziciji Koordinatora radnih sredstava u odeljenju Tehnike. Iz ličnog iskustva mogu reći da DRÄXLMAIER pruža šansu za napredovanje i usavrsavanje, kako na profesionalnom tako i na ličnom planu, kroz veliki broj obuka i treninga koji su organizovani.

Bojan Živanović

Majster u logistici

Kompanija mi je omogućila dosta ličnog i poslovnog usavršavanja na mnogim poljima - rad na računaru, strani jezik, kursevi za razvoj veština komunikacije i menadžmenta, Lean Six Sigma obuke i sertifikaciju. Ovde sam upoznao puno novih i zanimljivih ljudi sa kojima se od tada i privatno družim.

Delite