DRÄXLMAIER Group ima vise od 55.000 zaposlenih širom sveta. Želite li da saznate više o našoj korporativnoj kulturi i koje mogućnosti za razvoj karijere imate? Onda kliknite ovde i saznajte šta zaposleni u DRÄXLMAIER Group imaju da kažu.

Marija Maja Tomašev

Trening koordinator

DRÄXLMAIER Group mi je dao priliku da steknem svoja prva radna iskustva i da se profesionalno razvijam. Dopada mi se rad u internacionalnoj kompaniji i okruženju sa jasno definisanim vrednostima i vizijom. Opširnije

Igor Pejin

Šef proizvodnog sektora za sečenje kablova

U kompaniji DRÄXLMAIER sam počeo da radim 2012. godine kao radnik u proizvodnji. Za četiri godine rada u kompaniji postepeno sam napredovao do pozicije šefa jednog od proizvodnih sektora. Opširnije

Mira Petković

HR menadžer

S obzirom na to da su još moji roditelji radili u automobilskoj industriji, mogla sam već prilično rano da posvedočim šta sve ova industrijska grana može da ponudi. Kada je 2008. godine DRÄXLMAIER Group otvorila svoje sedište u Zrenjaninu, poželela sam da budem deo ovog preduzeća... Opširnije

Svetlana Pajović

Referent za sisteme upravljanja kvalitetom

Od samog otvaranja pogona DRÄXLMAIER-a u Zrenjaninu imala sam želju da radim u ovoj kompaniji. Čim mi se ukazala prilika, iskoristila sam je. Sada radim u odeljenju Kvaliteta. Moj zadatak je da sve što radimo bude u skladu sa standardima i normama kako bismo bili efektivniji i efikasniji. Drago mi je da radim u kompaniji koja ulaže u znanje svojih zaposlenih i pruža mogućnost za razvoj profesionalne karijere. Dinamika rada i osećaj zadovoljstva na kraju svakog završenog projekta je ono što me ispunjava u mom radu.

Nenad Čolić

Majster logistike

Ovde radi puno mojih prijatelja i poznanika, tako da sam čuo sve najbolje o DRÄXLMAIER-u. Kada se otvorio konkurs za radno mesto, prijavio sam se, ispunjavao sam uslove konkursa i evo mene u DRÄXLMAIER-u. Rukovodim grupom i za cilj imam da svi procesi savršeno teku kako bismo ispunili zahteve kupaca u pogledu kvaliteta. Moj najveći izazov u ovom trenutku je obuka novih radnika.

Tamara Vladulov

Tamara Vladulov

Referent tehničkog planiranja

Najvažniji su mi timski rad i timski duh koji karakterišu DRÄXLMAIER Group. Trudim se da svoj posao radim maksimalno dobro. Mislim da DRÄXLMAIER pruža odlične uslove za napredovanje. Ja sam već otišla korak napred i trenutno sam na poziciji referenta tehničkog planiranja.

Nikola Radaković

Nikola Radaković

Koordinator KS/VK

Od dolaska u DRÄXLMAIER Group moja karijera je išla uzlanom putanjom. Za samo godinu dana prešao sam put od operatera do majstora proizvodnje i sad sam Koordinator odeljenja za sečenje kablova i predkonfekciju. Sviđa mi se što imam priliku da svoju karijeru nastavim da razvijam i van granica Srbije, na nekoj od lokacija DRÄXLMAIER-a u drugim zemljama.

Milena Milošević

Milena Milošević

Radnik u proizvodnji

Odnosi u timu su odlični, a nadređeni koriste svaku priliku da pohvale naš rad, što nam daje još veći elan da se trudimo i pružimo svoj maksimum. Pored toga motiviše me činjenica da svakog dana učim nešto novo i imam priliku da napredujem u poslu.

Delite

DRÄXLMAIER koristi Kolačiće da prilagodi ovaj sajt svojim potrebama Pravila Kolačića