Mira Petković

HR menadžer

S obzirom na to da su još moji roditelji radili u automobilskoj industriji, mogla sam već prilično rano da posvedočim šta sve ova industrijska grana može da ponudi. Kada je 2008. godine DRÄXLMAIER Group otvorila svoje sedište u Zrenjaninu, poželela sam da budem deo ovog preduzeća i avgusta 2008. počela sam da radim u kadrovskoj službi kao službenik. Bila sam prvi saradnik u Zrenjaninu i veoma sam ponosna na to što je moj personalni broj 1. Nakon tačno godinu dana unapređena sam u rukovodioca kadrovske službe i do danas sam odgovorna za sve teme vezane za personal.

DRÄXLMAIER mi je omogućio da se dalje razvijam, kako profesionalno tako i lično. Za ovih devet godina sam mnogo naučila i skupila veoma dragoceno iskustvo koje ima neprocenjivu vrednost.
Ono što mi je na početku mnogo pomoglo jeste nesebična podrška i pomoć mojih kolega u zemlji, ali isto tako i međunarodnih kolega. Upravo u ovoj saradnji, međusobnoj podršci i podeli znanja i u toj velikoj bazi znanja leži, prema mom mišljenju, snaga DRÄXLMAIER-a.

Prethodna strana

Delite

DRÄXLMAIER koristi Kolačiće da prilagodi ovaj sajt svojim potrebama Pravila Kolačića