Adresa

DRÄXLMAIER Group
DAD Dräxlmaier Automotive d.o.o.
Skladišna hala 1, Zrenjaninski park, Lokacija Bagljas Aerodrom
23000 Zrenjanin
Republika Srbija

Uputstva

Ukoliko dolazite iz Novog Sada
Udaljenost 49km, potrebno vreme 38min
Dođite do Autoputa Subotica-Beograd (E75) isključite se na skretanju za Zrenjanin, nastavite da vozite putem M7, iz kružnog toka na ulazu u Zrenjanin isključite se na trećem izlazu, na sledećem kružnom toku isključite se na prvom izlazu, na sledećem kružnom toku isključite se na drugom izlazu, pa na sledećem kružom toku na drugom izlazu, pratite put i stigli ste u DAD Dräxlmaier Automotive d.o.o.

Ukoliko dolazite iz Beograda 
Udaljenost 83km, potrebno vreme 1h 20min
Sa Aerodroma "Nikola Tesla" krenite severozapadno (R266), na račvanju pratite put desno, uključite se na autoput  za Zagreb (M1 E70), isključite se sa autoputa na izlazu desno Novi Sad, na račvanju pratite put levo (Subotica - Novi Sad), uključite se na Autoput za Novi Sad i nastavite putem M22, isključite se desno i nastavite putem M24, prođite kroz Zrenjanin samo pravo ulicama Nikole Pašića, Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Veljka Vlahovića i skrenite desno u ulicu Meše Selimovića, pa levo u ulicu 9.januara, iskljućite se iz kružnog toka na prvom izlazu, iskljućite se iz kružnog toka na drugom izlazu, pratite put i stigli ste u DAD Dräxlmaier Automotive d.o.o.

Ukoliko dolazite iz Temišvara
Udaljenost 107km, potrebno vreme 1h 30min 
Pratite put od Temišvara do Jimbolia. Pređite državnu granicu i nastavite pravo iz Srpske Crnje ka 
Zrenjaninu. Uđite u Zrenjanin, nastavite pravo, skrenite desno u ulicu Nikole Pašića. Pratite glavni put Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Veljka Vlahovića i skrenite desno u ulicu Meše Selimovića, pa levo u ulicu 9.januara, iskljućite se iz kružnog toka na prvom izlazu, iskljućite se iz kružnog toka na drugom izlazu, pratite put i stigli ste u DAD Dräxlmaier Automotive d.o.o.

Besplatan autobuski prevoz do radnog mesta

DAD Dräxlmaier Automotive d.o.o. je za svoje zaposlene obezbedio besplatan autobuski prevoz do radnog mesta. Zaposlenima su dostupne sledeće autobuske linije:
1P Botoš-Despotovac-Lazarevo-Zrenjanin-fabrika
2P Tomaševac-Orlovat-Lukićevo-Zrenjanin-fabrika
3P Knićanin-Perlez-Ečka-Zrenjanin-fabrika
4P Belo Blato-Stajićevo-Ečka-Zrenjanin-fabrika
5P1 Melenci-fabrika
5P2 Melenci-fabrika
6P Taraš-Elemir-Aradac-fabrika
7P Jankov most-Mihajlovo-fabrika
2PG Klek-Zrenjanin-fabrika
3PG Lazarevo-Zrenjanin-fabrika
4PG Ečka-Zrenjanin-fabrika
6 gradskih linija

DRÄXLMAIER koristi Kolačiće da prilagodi ovaj sajt svojim potrebama Pravila Kolačića