Proces prijavljivanja - kako se upoznajemo.

REGISTRUJTE SE I PRIJAVITE
Pronašli ste posao za koji ste zainteresovani
Zatim se registrujte na portalu za prijavu i tamo učitajte sve relevantne dokumente. Takođe je moguće konkurisati za više pozicija ili podneti prijavu bez konkursa preko portala.
PODNESITE PRIJAVU
Obavestićemo vas
Bićete obavešteni kada vaša prijava bude primljena. Obrada vaše prijave može potrajati nekoliko dana. Ako budete imali bilo kakvih pitanja za to vreme, slobodno nas kontaktirajte. Čim budemo imali vesti o vašoj prijavi, kontaktiraćemo mi vas.
TELEFONSKI INTERVJU
Upoznavanje
Ako smo zainteresovani za vašu prijavu, generalno ćemo vas pozvati da učestvujete u telefonskom intervjuu. Tokom ovog intervjua bismo želeli da upoznamo vas i vaše veštine i da vam opišemo otvorenu poziciju. Međutim, ako nismo zainteresovani za vašu prijavu, dobićete odbijenicu.
LIČNI INTERVJU
Vaša šansa
Ako ste nas impresionirali u telefonskom intervjuu, pozvaćemo vas na jedan ili više ličnih intervjua. Pri tome smo prvenstveno zainteresovani da vidimo vaše "soft" veštine, a razjasnićemo vam i sva eventualna pitanja koja se tiču opštih uslova posla.
KONAČNA ODLUKA
Dobijate povratne informacije
Nakon vašeg ličnog intervjua, biće nam potrebno nekoliko dana da donesemo odluku. Zatim ćete putem telefona dobiti konkretne povratne informacije o sastanku. Ako smo mi odlučili da vas zaposlimo, a vi ste odlučili da radite sa nama, dobićete ugovor o radu.

Proces uhodavanja

PRIPREMA
Dobrodošli u naš tim!
Nakon prihvatanja ponude, regruter će Vas obavestiti o svoj potrebnoj dokumentaciji i daljim koracima. Ceo tim će se potruditi da Vas spremno dočeka. Kreira se detaljan trening plan kako bi period uhodavanja bio što uspešniji i priprema se sva potrebna oprema i pristupi, kao i plan aktivnosti za prvih par dana rada, kako biste od prvog dana mogli da se aktivno uključite u rad tima.
KREĆEMO!
Vaš prvi radni dan
Ovaj dan je posvećen upoznavanju tima i organizacione kulture naše kompanije. Dobićete pristup opštim aktima poslodavca i par uvodnih obuka. Rukovodilac i Vaše nove kolege će Vam omogućiti da se polako upoznate sa Vašim zaduženjima i radnim zadacima.
PRVE DVE NEDELJE
Prve obuke
Pre nego što počnete potpuno samostalno da radite, imaćete priliku da dobijete sve potrebne obuke za sisteme, alate i standarde koje koristimo. Moći ćete da pratite Vaš napredak u individualnom trening planu koji je pripremljen za vas, a i da primenite naučeno u tzv. "onboarding projektu". Vaš ceo tim će vas podržati.
POSLE ČETIRI NEDELJE
Sumiranje utisaka
Bitno nam je da period uhodavanja bude prijatno i efikasno iskustvo za Vas, pa ćemo nakon prvih mesec dana zakazati jedan kratak sastanak, skuvati kafu i pitati Vas za utiske. Ako je potrebno neke obuke ponoviti ili nadograditi, tu smo da se dogovorimo.
NAKON TRI DO ŠEST MESECA
Spremni za nove pobede
Čestitamo! Period uhodavanja je završen i vi ste od sada potpuno uključeni u tim i samostalno obavljate Vaše radne zadatke.