DRÄXLMAIER u Srbiji

Dve DRÄXLMAIER lokacije
u Srbiji

2007. godine, Nemački dobavljač automobila DRÄXLMAIER proširio je svoje poslovanje i na Srbiju. Od tada do danas osnovane su dve lokacije.

DRÄXLMAIER u Srbiji

Partner u inovacijama
za automobilsku industriju

Kao specijalista za inovativne kablovske sisteme, sisteme baterija, moderne električne i elektronske komponente i ekskluzivni enterijer, DRÄXLMAIER podržava vrhunske proizvođače automobila kao što su Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche, Rolls-Royce i Volkswagen kroz čitav proizvodni proces - od prve ideje pa sve do isporuke u nizu.
U Srbiji DRÄXLMAIER ima dve lokacije.  U proizvodnom pogonu u Zrenjaninu se proizvode sistemi električnih instalacija za renomirane proizviđače automobila, dok zaposleni u razvojnom centru u Beogradu rade na razvoju softvera i hardvera za automobile budućnosti.

DRÄXLMAIER u Srbiji

Lokacija u
Zrenjaninu

U Industrijskoj zoni "Bagljaš" u Zrenjaninu nalazi se jedna od DRÄXLMAIER-ovih lokacija u Srbiji. Lokacija je otvorena 2007. godine.

DRÄXLMAIER u Srbiji

Lokacija u
Beogradu

U Biznis parku "Airport City" u Beogradu nalazi se jedna od DRÄXLMAIER-ovih lokacija u Srbiji. Lokacija je otvorena 2018. godine.

Karijera

Oblikujmo mobilnu
budućnost zajedno

DRÄXLMAIER u Srbiji nudi razne mogućnosti za karijeru.