DRÄXLMAIER u Srbiji

Dve DRÄXLMAIER lokacije
u Srbiji

2007. godine, Nemački dobavljač automobila DRÄXLMAIER proširio je svoje poslovanje i na Srbiju. Od tada do danas osnovane su dve lokacije.

DRÄXLMAIER u Srbiji

Partner u inovacijama
za automobilsku industriju

Kao specijalista za inovativne kablovske sisteme, sisteme baterija, moderne električne i elektronske komponente i ekskluzivni enterijer, DRÄXLMAIER podržava vrhunske proizvođače automobila kao što su Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche, Rolls-Royce i Volkswagen kroz čitav proizvodni proces - od prve ideje pa sve do isporuke u nizu.
U Srbiji DRÄXLMAIER ima dve lokacije.  U proizvodnom pogonu u Zrenjaninu se proizvode sistemi električnih instalacija za renomirane proizviđače automobila, dok zaposleni u razvojnom centru u Beogradu rade na razvoju softvera i hardvera za automobile budućnosti.

DRÄXLMAIER u Srbiji

Lokacija u
Zrenjaninu

U Industrijskoj zoni "Bagljaš" u Zrenjaninu nalazi se jedna od DRÄXLMAIER-ovih lokacija u Srbiji. Lokacija je otvorena 2007. godine.

DRÄXLMAIER u Srbiji

Lokacija u
Beogradu

U Biznis parku "Airport City" u Beogradu nalazi se jedna od DRÄXLMAIER-ovih lokacija u Srbiji. Lokacija je otvorena 2018. godine.

Stvaranje automobilske istorije

19. decembra 2007. godine osnovana je prva lokacija DRÄXLMAIER-a u Srbiji. Za samo tri meseca hala je uređena i opremljena najsavremenijom opremom za proizvodnju kablovskih sistema i za prve zaposlene su organizovane stručne obuke i treninzi. Za samo nekoliko godina proizvodni prostor je povećan 4 puta, a broj zaposlenih je povećan čak 9 puta. DRÄXLMAIER je danas jedan od najvećih poslodavaca u regionu.
Poslednjih godina, DRÄXLMAIER je u Srbiji proširio svoje polje poslovanja osnivanjem Razvojnog centra u Beogradu u kom softver i hardver inženjeri rade na razvoju rešenja za elektromobilnost budućnosti.
 

Karijera

Oblikujmo mobilnu
budućnost zajedno

DRÄXLMAIER u Srbiji nudi razne mogućnosti za karijeru.

Odgovorno delovanje

Svojim proizvodima i inovacijama dajemo značajan doprinos u tome da individualna mobilnost bude u skladu sa rastućim ekološkim zahtevima u budućnosti. Preuzimamo odgovornost za poštovanje etičkih principa i smernica za industrijsku bezbednost i zaštitu zdravlja u celoj kompaniji širom sveta i smatramo sebe partnerom regiona u kojem delujemo.