Sistemi enterijera

Elementi
enterijera

Elementi enterijera

Kvalitet i iskustvo

Na osnovu višegodišnjeg iskustva u oblasti završne obrade kože, lima i novih materijala, našim kupcima garantujemo individualnost i luksuzno okruženje u unutrašnjosti vozila. Pored toga, naši proizvodi su izvanredni zbog spajanja inženjerske i proizvodne ekspertize u izuzetan dizajnerski jezik, kao i inovativne funkcionalnosti.

Elementi enterijera

Inovacije i stručnost

Inovativna rešenja enterijera za premijum automobilski segment pružaju izuzetno kvalitetne površine i fascinantni dizajn.

Elementi enterijera

Svaki šav je važan

Za razliku od tkanine, rupica igle u koži ne može se eliminisati. Zbog toga se šivene presvlake za instrument table i središnje konzole izrađuju ručno.

Elementi enterijera

Kao odelo šiveno po meri za svako vozilo

Naši visokokvalitetni instrument paneli, centralne konzole i paneli vrata zajedno rade u mnogim premijum automobilima kako bi pružili optimalno ugodnu atmosferu u enterijeru.

Sistemi enterijera

Inovativni procesi
u DRÄXLMAIER-u

Sistemi enterijera

Dizajn
površina

Površine

Najbolji komadi

Svaka koža je drugačija. Samo savršeno obučeno i stručno oko može prepoznati najbolje komade kože i kombinovati pojedinačne delove kako bi stvorilo savršen sklad u završenom vozilu.

Površine

Raznolikost varijanti

Bilo da je u pitanju ručna izrada od prave kože, moderni površinski materijali poput vidljivih prirodnih vlakana ili inovativni materijali poput DecoSoul - DRÄXLMAIER pruža individualnost enterijera automobila.

Površine

Individualni karakter

Karakter enterijera automobila je uvek sinteza materijala, površina, boja i rasporeda površina. Razdvojena masa, obrasci šava i radijusi čine rezultat savršenim.

Površine

Raznolikost varijanti

Bilo da je u pitanju ručna izrada od prave kože, moderni površinski materijali poput vidljivih prirodnih vlakana ili inovativni materijali poput DecoSoul- DRÄXLMAIER pružaju individualnost u automobilskoj unutrašnjosti.

Sistemi enterijera

Tipovi
ambijentalnog osvetljenja

Funkcionalno osvetljenje

Inteligentne
dodatne funkcije

Ambijentalno osvetljenje počelo je kao dekorativni element. U budućnosti će obavljati funkcije i, kao svetlo orijentisano na čoveka, uticati i na psihologiju i fiziologiju.
Koristeći ovu funkciju, bilo bi moguće proširiti domet električnih vozila - na primer, ako efekat boje putnicima pruži subjektivni osećaj da im je toplije, stvarna temperatura u vozilu bi mogla biti niža, a energija bi mogla da se uštedi za duži opseg vožnje.

 

Funkcionalna integracija

Individualizovani
skladišni plato

Sa dTrai easy, DRÄXLMAIER Group je razvio visokokvalitetni sistem za skladištenje koji je integrisan u dizajn. Ovo je prilagodljivi sistem za skladištenje, koji krajnji korisnik može izvući po potrebi, a zatim ostaje u otvorenom položaju pomoću jednostavnog mehanizma. Jedinstvenim mehanizmom za zatvaranje takođe se može upravljati samo jednom rukom i bez potrebe za velikom snagom.

Sistemi enterijera

Činjenice
i stvari koje treba znati

Raznolikost boja

Zahvaljujući RGB-LED diodama, svetlosna rešenja za ambijentalno osvetljenje mogu da reprodukuju do 284 biliona svetlosnih boja.

Tradicionalna ručna izrada

DRÄXLMAIER ima 140 godina iskustva u radu sa kožom.

Po brojevima

DRÄXLMAIER obrađuje više od 85.000 kilometara konca i 200.000 kravlje kože godišnje.