HR poslovi: Tražimo savršen tim 

Zbog toga se ljudski resursi fokusiraju na pronalaženje i negovanje najboljih talenata. Baš kao i sistematski razvoj i ciljanu kombinacija svih različitih veština naših zaposlenih. Zato nam je potreban savršen tim za naša radna mesta u HR.

Znamo da naši zaposleni daju najvažniji doprinos poslovnom uspehu. Zbog toga se naše Odeljenje ljudskih resursa fokusira na ljude – bilo u potrazi za najboljim talentima ili u sistematskom razvoju veština naših zaposlenih.

Za DRÄXLMAIER, više od pola veka uspeha je iznova i iznova pokazalo da se potencijal porodičnog biznisa razvija uz posvećenost i koheziju zaposlenih. Ljudi u DRÄXLMAIER-u odražavaju i projektuju korporativnu kulturu – oni su simpatično lice globalno aktivnog porodičnog poslovanja kako unutar tako i van kompanije.

Za dobar razvoj kadrova i kadrovsku komunikaciju je potreban podsticaj. To su zahtevni zadaci koji aktivno doprinose pozitivnoj i prijatnoj radnoj klimi van nacionalnih i kulturnih granica i podstiču produktivnost i efektivnost zaposlenih.
 

HR poslovi: Strastveno dobri

Za naše HR poslove tražimo kvalifikovane, strastvene, posvećene ličnosti. Radi se o mnogo više od samo poslova u HR-u.

Želimo da naše poslove u HR popunimo zaposlenima koji su zainteresovani za ljude u našem porodičnom biznisu. Oslanjamo se na ljude koji su visoko motivisani da pomognu u oblikovanju jedinstvene DRÄXLMAIER kulture i da je ispune životom iznova i iznova.