Zaštita podataka

Poverljivost
DRÄXLMAIER Group je rad ovog Internet sajta uskladila sa svim zakonima o zaštiti podataka i privatnosti.
U korišćenju naših usluga, može biti zatraženo od vas da date lične podatke. Odgovaranje na ova pitanja je dobrovoljno. Vaši lični podaci će biti sačuvani i obrađeni u skladu sa nemačkim propisima o zaštiti podataka.
 
Svi lični podaci prikupljeni sa Internet stranica DRÄXLMAIER Group biće korišćeni za obradu vaših zahteva i postupanje po pitanjima. Svaka upotreba vaših podataka za potrebe saveta, reklame ili istraživanja tržišta biće izvršena samo sa iskazanom dozvolom.
 
Ako izjava o saglasnosti za gore navedene svrhe takođe uključuje prenos podataka na preduzeća DRÄXLMAIER Group ili trećih lica navedenih u izjavi saglasnosti, vaši podaci mogu biti poslati tim strankama. U suprotnom, vaši podaci neće biti preneti na bilo koje druge stranke.
Vi možete opozvati svoj pristanak u bilo kom trenutku u budućnosti. Da biste to uradili, obratite se našem koordinatoru za zaštitu podataka.
 
Automatski prikupljeni i sačuvani podaci
Pored toga, koristimo automatizovane procese za prikupljanje dodatnih informacija u statističkom obliku o korišćenju veb sajta. Ovi korisnički profili nam omogućavaju da poboljšamo naš sadržaj kako bi bolje odgovarili vašim potrebama. Iz tog razloga, sledeći podaci će biti automatski prikupljeni i sačuvani tokom posete platforme:

• IP/ provajder preko kog koristite Internet
• Internet adresa web stranice preko koje ste se povezali na ovaj web sajt (kada je to moguće)
• Kretanje korisnika na našim stranicama
• Konfiguracija pretraživača
• Operativni sistem
• Samo anonimni ili pseudoanonimni podaci se koriste za analizu. Možete da odbijete stvaranje takvih korisničkih profila u bilo kom trenutku.

Da bi ste imali najbolji pristup našim stranicama, mi ćemo sačuvati "elektronsku karticu" na vašem računaru: Kolačić. Ovaj Kolačić je važeći samo tokom jedne posete. Informacije neće biti sačuvane ili korišćene u druge svrhe.
 
Tehnologija šifrovanja
DRÄXLMAIER Group garantuje da će zaštiti vaše podatke od neovlašćenog pristupa. Svaki put kada nam pošaljete lične podatke, mi ćemo koristiti tehnologiju šifrovanja da ih zaštitimo.

Šta je Kolačić?
Kolačići su male datoteke podataka koje se prenose sa nekog veb servera na vaš veb pretraživač (kao što je Microsoft Internet Explorer ili Mozilla Firefox) i na vaš računar, dok otvarate jednu internet stranicu. Ako pretraživač prihvati ove informacije, Kolačić se čuva u pretraživaču i aktivan je određeni vremenski period. Nakon isteka tog perioda, pretraživač ga automatski briše iz odgovarajućeg direktorijuma. U Kolačićima između dve posete nekom veb serveru mogu da se čuvaju kratke informacije. Ovo može biti, na primer, informacija koja je uneta na stranicu tokom prvog pristupa, tako da nije potrebno da je unosite ponovo sledeći put. Iz tog razloga, Kolačići se obično koriste da bi upotrebu stranice koju posećujete učinili efektivnijom i efikasnijom za vas.
Sami možete da odredite korišćenje i obim Kolačića podešavanjima na računaru. Možete da podesite svoj računar tako da budete upozoreni svaki put kada se Kolačić prenosi ili da deaktivirate sve Kolačiće koristeći svoj pretraživač (u Help meniju vašeg pretraživača možete saznati kako da pravilno menjate ili ažurirate svoje Kolačiće). Takođe želimo da vas obavestimo da je ovo podešavanje za računar i da važi samo za računar na kome je izvršeno. Ako koristite više od jednog računara, moraćete da napravite iste postavke na svakom računaru. 

 

Ovaj sajt koristi Matomo,
veb analitik softver otvorenog koda. Matomo koristi Kolačiće, koji su tekstualni fajlovi postavljeni na vašem računaru, kako bi pomogao u analizi načina na koji korisnici koriste sajt. Informacije koje se generišu putem Kolačića o vašem korišćenju sajta (uključujući vašu IP adresu anonimno pre njegovog skladištenja) će biti sačuvane na serveru provajdera u Nemačkoj. Možete da odbijete upotrebu Kolačića izborom odgovarajuće postavke na vašem pretraživaču, međutim, molim vas imajte na umu da ako to uradite možda nećete moći da koristite punu funkcionalnost ovog veb sajta.

opt-out cookie

DRÄXLMAIER koristi Kolačiće da prilagodi ovaj sajt svojim potrebama Pravila Kolačića